Transverse Standing Waves Exploration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Transverse Standing Waves Exploration
Опис Done in cooperative groups and finished for homework if necessary.
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Transverse Standing Waves
Симулации Бранови на жица


Автори Kevin Slattery
Школо / Организација Temple City HS
Поставено 17.3.15
Обновено 17.3.15