Energy Skate Park: Basics Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Energy Skate Park: Basics Lab
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Energy Skate Park: Basics Lab Investigation
Симулации Енергија во скејт-паркот: Основна верзија


Автори Sophie Lanchez
Школо / Организација Hunter College
Поставено 15.3.15
Обновено 15.3.15