Moving Man guided inquiry


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Moving Man guided inquiry
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови acceleration, graphs, motion, speed
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори David Kennedy
Школо / Организација N/A
Поставено 30.1.15
Обновено 30.1.15