2D Collision Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов 2D Collision Lab
Опис
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови 2D, AP Physics, collisions
Симулации Судари во механиката


Автори Amy Hayes
Школо / Организација Norcross High School
Поставено 23.1.15
Обновено 23.1.15