Collision Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Collision Lab
Опис The first document is formatted Landscape, the second portrait.
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови momentum, velocity
Симулации Судари во механиката


Автори Elizabeth Hobbs
Контакт е-маил elizabeth.hobbs@washington.k12.mo.us
Школо / Организација Washington High School, MO
Поставено 20.1.15
Обновено 20.1.15