Laser activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Laser activity
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови laser, pumping, resonance absorption, stimulated emission
Симулации Ласери


Автори Ralf Widenhorn
Контакт е-маил ralfw@pdx.edu
Школо / Организација Portland State University
Поставено 13.11.14
Обновено 13.11.14