Concentratie PhET


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Concentratie PhET
Опис
Предмет Хемија
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Холандски
Клучни зборови oplosmiddel, oplossing, vaste stof, verzadigd
Симулации Концентрација


Автори Floor van Marsbergen
Контакт е-маил floor.van.marsbergen@hotmail.com
Школо / Организација VU
Поставено 10.11.14
Обновено 10.11.14