Construyendo algunos átomos


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Construyendo algunos átomos
Опис
Предмет Хемија
Ниво Средна школа
Тип Демонстрација
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови átomo, 4eso, electrón, neutrón, protón, química
Симулации Направи атом (HTML5), Направи атом


Автори Félix A. Gutiérrez Múzquiz
Контакт е-маил fagm52@gmail.com
Школо / Организација IES Élaios
Поставено 6.11.14
Обновено 2.2.18