Sugar and Salt Solutions - Clicker Questions A gold star indicates high-quality, inquiry-based activities that follow the PhET design guidelines.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Sugar and Salt Solutions - Clicker Questions
Опис Clicker questions used with the Sugar and Salt Solutions simulation, with annotations.
Предмет Хемија
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Multiple-Choice Concept Questions
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови compounds, conductivity, covalent, dissociation, ionic, ions, molecular
Симулации Раствори шеќер и сол


Автори Yuen-ying Carpenter, Robert Parson, Trish Loeblein
Школо / Организација PhET
Поставено 5.11.14
Обновено 8.7.15