Balloons and Electrostatics Student Guide


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Balloons and Electrostatics Student Guide
Опис
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови static electricity electrostatics balloon
Симулации Балони и статички електрицитет


Автори Keith Duda
Школо / Организација Wilson High School
Поставено 16.9.14
Обновено 16.9.14