lab course mass-spring system


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов lab course mass-spring system
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Холандски
Клучни зборови practicum massa-veersysteem
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Peter Selen
Школо / Организација Colegio Arubano
Поставено 13.5.14
Обновено 13.5.14