Laboratorio de Péndulo Simple


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Laboratorio de Péndulo Simple
Опис
Предмет Математика, Физика
Ниво Дипломиран, Средна школа
Тип Демонстрација, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Колумбија)
Клучни зборови laboratorio, movimiento pendular, péndulo, periodo
Симулации Нишало


Автори Leonardo Correa
Контакт е-маил ietalleo@hotmail.com
Школо / Организација Institucion Educativa Tecnico Agropecuaria De Luruaco
Поставено 13.4.14
Обновено 13.4.14