Lecturer


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Lecturer
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Виетнамски
Клучни зборови physic
Симулации Конструкција на струјно коло-лабораторија (AC+DC)


Автори Nguyễn Quý Sỹ
Контакт е-маил synq@ptit.edu.vn
Школо / Организација PTIT
Поставено 13.4.14
Обновено 13.4.14