Greenhouse


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Greenhouse
Опис A worksheet to guide students through the Greenhouse Effect simulation
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Climate Change, Greenhouse Effect
Симулации Ефект на стаклена градина


Автори Kristy Bibbey
Контакт е-маил kbibbey@psdschools.org
Школо / Организација Poudre High School
Поставено 6.4.14
Обновено 14.4.14