Laboratorio - Circuito Eléctrico


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Laboratorio - Circuito Eléctrico
Опис - Construcción de Circuito en Serie - Construcción de Circuito en Paralelo
Предмет Географија
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Перу)
Клучни зборови Circuito eléctrico, Circuito en Paralelo, Circuito en serie
Симулации Конструкција на струјно коло-лабораторија (едносмерна струја)


Автори D. Ricardo Chunga
Контакт е-маил shilong76@gmail.com
Школо / Организација School
Поставено 18.3.14
Обновено 18.3.14