Pendulum Lab COV Investigations


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Pendulum Lab COV Investigations
Опис
Предмет Друго
Ниво K-5, Средна школа
Тип Демонстрација, Домашна работа, Концепт Прашања, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови motion, pendulum, physical science, speed, variables
Симулации Нишало


Автори Alicia Ferrill
Школо / Организација Hunter College
Поставено 9.3.14
Обновено 9.3.14