The Greenhouse Effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов The Greenhouse Effect
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови greenhouse
Симулации Ефект на стаклена градина


Автори Edina Levnjak
Контакт е-маил elevnjak@hotmail.com
Школо / Организација Hunter College
Поставено 9.3.14
Обновено 9.3.14