Força Aplicada e Distenção em Molas


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Força Aplicada e Distenção em Molas
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Lei de Hooke, proporcionalidade
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Marcus Duarte, Edio da Costa Junior, Nathany Jammal
Школо / Организација IFMG
Поставено 20.2.14
Обновено 20.2.14