Força de Atrito


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Força de Atrito
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Força de atrito, Inércia
Симулации Движења и сили


Автори Marcus Duarte
Школо / Организација IFMG
Поставено 20.2.14
Обновено 20.2.14