OHM Kanunu


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов OHM Kanunu
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови OHM Kanunu
Симулации Омов закон


Автори Selman Elmacıoğlu
Контакт е-маил Selman_Elmcoglu@hotmail.com
Школо / Организација Marmara Üniversitesi
Поставено 3.12.13
Обновено 19.5.15