Light and Waves E-Learning Activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Light and Waves E-Learning Activity
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Концепт Прашања
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Light, internal, refraction, relfection, total, waves
Симулации Прекршување на светлината


Автори Gregory O'Neill
Школо / Организација Camberwell High School
Поставено 26.11.13
Обновено 17.6.15