Momentum and Collisions


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Momentum and Collisions
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови collisions, conservation, momentum
Симулации Судари во механиката


Автори Peter Malecki
Школо / Организација Lake Park HS
Поставено 25.11.13
Обновено 25.11.13