What Affects Resistance


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов What Affects Resistance
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Resistance, current, voltage
Симулации Конструкција на струјно коло (едносмерна струја)


Автори Ashley Teslicka
Школо / Организација Marietta High School
Поставено 31.10.13
Обновено 31.10.13