Solar System Momentum


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Solar System Momentum
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови momenta, momentum, momentum conservation, solar system
Симулации Мој Соларен систем


Автори Juan Fernandez
Школо / Организација Meridian Senior High School
Поставено 10.10.13
Обновено 10.10.13