Construim un àtom


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Construim un àtom
Опис Construcció d'àtoms per a 2n ESO
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови ESO, atoms
Симулации Направи атом


Автори Bellés, Folch,Font, Montaña, Olivella, Pont, Vilajosana, Rovira, Serra, Torra
Школо / Организација Intercanvi d'Experiències de Física i Química
Поставено 8.10.13
Обновено 26.5.15