REFRACCION DE LA LUZ


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.



Наслов REFRACCION DE LA LUZ
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови REFRACCION DE LA LUZ
Симулации Прекршување на светлината


Автори daniel cruz ochoa
Контакт е-маил daniel.cruz@udb.edu.sv
Школо / Организација Universidad Don Bosco
Поставено 28.9.13
Обновено 28.9.13