Crash!


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Crash!
Опис This is fun way to get kids into physics and to gain a basic understanding of gravity as a force.
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Force, Gravity
Симулации Месечева сонда


Автори Doug Spicher
Школо / Организација HCPSS
Поставено 23.9.13
Обновено 24.2.14