Principio de Arquimedes


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Principio de Arquimedes
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Arquimdes
Симулации Потисок


Автори daniel cruz ochoa
Контакт е-маил daniel.cruz@udb.edu.sv
Школо / Организација Universidad Don Bosco
Поставено 16.9.13
Обновено 16.9.13