Friction and Acceleration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Friction and Acceleration
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Newton's Laws, acceleration, forces, friction
Симулации Сили и движење - Основи


Автори Mike Mikhaiel
Школо / Организација William Paterson University
Поставено 15.9.13
Обновено 16.9.13