Radioactivity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Radioactivity
Опис Leverages the mathematical design of the sim to make exact curves and determine Decay equations.
Предмет Математика, Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Decay Law, curves, math, radioactivity
Симулации Алфа зрачење


Автори MEHMET EMIN KALE
Школо / Организација ENKA HIGH SCHOOL
Поставено 29.5.13
Обновено 8.6.13