Photoelectric Effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Photoelectric Effect
Опис Determination of Planck constant and work function of a metal
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови photons, plank, work
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори MEHMET EMIN KALE
Школо / Организација ENKA HIGH SCHOOL
Поставено 29.5.13
Обновено 8.6.13