Simu-lab: Masses and Springs


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Simu-lab: Masses and Springs
Опис
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Hook's law, graphing
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Shannon
Школо / Организација BCCE, Canada
Поставено 8.5.13
Обновено 8.5.13