variables de capacitores


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов variables de capacitores
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Домашна работа
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови CAPACITANCIA
Симулации Кондензатор


Автори GUDIEL ROBLERO
Школо / Организација UNIVERSIDAD LINDA VISTA
Поставено 18.4.13
Обновено 11.4.18