States of Matter - Solid,Liquid,Gas


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов States of Matter - Solid,Liquid,Gas
Опис
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Домашна работа, Концепт Прашања, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови Gas, Liquid, Solid
Симулации Состојба на материјата


Автори Jeremy Wegner
Контакт е-маил wegnerj@epulaski.k12.in.us
Школо / Организација Winamac Community High School
Поставено 12.4.13
Обновено 12.4.13