Colors of Light


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Colors of Light
Опис
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови light. color, vision
Симулации Како ги гледаме боите


Автори Victoria Smith
Школо / Организација Hunter College
Поставено 17.3.13
Обновено 17.3.13