Staes of Matter Exploration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Staes of Matter Exploration
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови gas, liquid, phase changes, solid
Симулации Состојба на материјата


Автори Brian Underwood
Школо / Организација Milford Exempted Village
Поставено 6.2.13
Обновено 11.2.13