Chemical Compounds and Subscripts


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Chemical Compounds and Subscripts
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Концепт Прашања
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Bonding, Chemical Compounds, Ion, Subscripts
Симулации Направи атом


Автори David Streib
Школо / Организација New Roots Charter School
Поставено 1.12.12
Обновено 1.12.12