Neuron Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Neuron Lab
Опис Introduction to the functioning of the neuron.
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови neuron
Симулации НЕВРОН


Автори Karl Matulis
Школо / Организација Gardiner Area High School
Поставено 24.10.12
Обновено 24.10.12