Flexible Quadratics


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Flexible Quadratics
Опис Students investigate changing the coefficients in a quadratic equation
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Equations, Graph, Quadratic
Симулации График на квадратна функција


Автори Andrew Marshallsay
Школо / Организација Henley High School
Поставено 10.10.12
Обновено 10.10.12