Things you can show with 'My Solar System'


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Things you can show with 'My Solar System'
Опис Things you can show with the simulation 'My Solar System'.
Предмет Астрономија, Географија
Ниво K-5, Средна школа
Тип Демонстрација, Концепт Прашања
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови can, my solar system, show, simulator, things, with, you
Симулации Мој Соларен систем


Автори Carlo Smits
Контакт е-маил RevoltOwnage@live.com
Школо / Организација Independent
Поставено 28.9.12
Обновено 28.9.12