Moving Man Questions


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Moving Man Questions
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Acceleration, Motion, Position, Velocity
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори Patrick Foley
Школо / Организација Little Rock Central High School
Поставено 20.9.12
Обновено 20.9.12