Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion
Опис Virtual Laboratory on Projectile Motion
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Projectile, gravity, motion
Симулации Движење на проектил


Автори Patrick Foley
Школо / Организација Little Rock Central High School
Поставено 20.9.12
Обновено 20.9.12