Conductivity: an inquiry activity (also uses other sims) A gold star indicates high-quality, inquiry-based activities that follow the PhET design guidelines.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Conductivity: an inquiry activity (also uses other sims)
Опис This provides a structure for an inquiry activity that leverages the learning goals provided for the sims and the interactive engagement of the sims.
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Концепт Прашања, Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови conductivity, energy levels, light, phet, photoelectric
Симулации Проводливост, Неонски ламби и други ламби на празнење, Фотоелектричен ефект


Автори Trish Loeblein
Школо / Организација PhET
Поставено 28.7.12
Обновено 28.7.12