Collisions


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Collisions
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Collisions, Elasticity, Kinetic Energy, Momentum, Vectors
Симулации Судари во механиката


Автори Jeremy Thomas
Школо / Организација Portsmouth Grammar School
Поставено 25.6.12
Обновено 25.6.12