Study Guide for lac Operon Simulation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Study Guide for lac Operon Simulation
Опис
Предмет Биологија
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови lac Operon gene
Симулации РЕГУЛАЦИЈА НА ЛАКТОЗА - ГЕНСКИ МАШИНИ Gene Machine: The Lac Operon


Автори Daryle LaFleur
Контакт е-маил dlafleur@epsne.org
Школо / Организација Elkhorn High School
Поставено 4.6.12
Обновено 4.6.12