Refraction Investigation A gold star indicates high-quality, inquiry-based activities that follow the PhET design guidelines.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Refraction Investigation
Опис Open ended, inquiry based refraction investigation for Honors Physical Science students. Covers concepts of refraction, index of refraction, and critical angle. Does not go into the math of Snell's Law
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови bending light, critical angle, refraction
Симулации Прекршување на светлината


Автори John Macuk
Школо / Организација Arlington HS
Поставено 7.5.12
Обновено 7.5.12