Elektriska kretsar


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Elektriska kretsar
Опис Några kopplingsövningar med resistorer och mätinstrument
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Домашна работа
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шведски
Клучни зборови amperemeter, resistor, voltmeter
Симулации Конструкција на струјно коло (едносмерна струја)


Автори Ingrid Johansson
Школо / Организација Komvux Enköping
Поставено 14.4.12
Обновено 14.4.12