Series Circuit


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Series Circuit
Опис DC Series Circuit check for understanding lab.
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови circuit, series
Симулации Конструкција на струјно коло-лабораторија (едносмерна струја)


Автори Michael Noel
Контакт е-маил mrmichaelnoel.com@gmail.com
Школо / Организација Blissfield Community Schools
Поставено 4.3.12
Обновено 4.3.12