Molecule/Electron Shapes


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Molecule/Electron Shapes
Опис A quick inquiry activity with a touch of guidance
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови geometry
Симулации Облици на молекул


Автори Robert Anderson
Школо / Организација Homewood Flossmoor High School
Поставено 17.2.12
Обновено 17.2.12