Electric Fields


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electric Fields
Опис
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови coulomb's law, electric fields, electrostatcs
Симулации Електрични полиња на точкести електрицитети


Автори duane hansen
Школо / Организација CCSD
Поставено 22.1.12
Обновено 22.1.12